Dansk bog om Futsal

Futsalens ABC - Dansk bog om futsal træning

Futsal træning bliver lettere med Futsalens ABC

Futsalens ABC på 66 sider indeholder et omfattende kapitel med i alt 40 træningsøvelser til futsal. Derudover kapitlerne “Offensiv taktik”, “Defensiv taktik”, “Spillesystemer i futsal”, “Teknik” og “Organisering af træningen”, så den enkelte træner kan skræddersy træningen og spillestilen ud fra holdets og spillernes styrker og kompetencer.

I Danmark er futsal vokset betydeligt. DBU og DAI har indgået et officielt samarbejde om DM, hvor de danske mestre deltager i kval. til UEFA Futsal Cup. Antallet af hold og klubber, der deltager i futsal-turneringer, er stærkt stigende. Alligevel findes der ikke relevant litteratur om emnet på dansk. Det betyder, at trænere i Danmark er henvist til engelsk eller spansk træningslitteratur eller at forsøge på egen hånd. “Vi har oplevet, at trænere har efterspurgt redskaber, der kan inspirere, målrette og systematisere deres futsal træning. Derfor skrev vi Futsalens ABC”, siger Espen Bidstrup, skribent og forfatter til materialet.

Futsalens ABC har til hensigt at inspirere og undervise i futsal

Bogen er blevet til i et samarbejde mellem DBUs Futsal-landstræner, Aroldo Strack, træner med fire DM-guld bag sig, Nikolaj Saabye, samt skribent og forfatter til materialet, Espen Bidstrup. “I juli 2012 deltog vi i et større trænerkursus i England med Brasiliens futsal-landstræner, Marcos Sorato. Han blev i 2011 kåret som verdens bedste futsaltræner af FIFA. Træningsøvelserne bygger på inspiration fra hans undervisning og kurser”, siger Espen Bidstrup.

Futsalens ABC kan købes her til kun 149 kr.