Y.O.G Management åbner fitnesscenter med kunstgræs fra SportImport

Kunstgræsbane - Kunstgræs Prowler Fitness Sportimport

Y.O.G Management åbnede i november deres nye, topmoderne fitnesscenter i Valby, hvor de bl.a. har anlagt en 50 m2 stor kunstgræsbane

Kunstgræsbanen bruges som prowler-bane, hvor brugerne skubber en ”slæde” fra den ene ende til den anden. Kunstgræsbanen bruges også som underlag til andre former for fysiske aktiviteter.

Kunstgræsbanen er ca. 2 m bred og ca. 25 m lang. Banen er bygget af Unlimited kunstgræsfliser, der er monteret uden brug af hverken lim eller tape. Det gør, at banen nemt og hurtigt kan flyttes efter behov. Der er heller ikke anvendt fyld som f.eks. kvartssand eller gummigranulat.

Se også video fra indvielsen her.

Prince Yoro
“Vi er meget tilfredse med kunstgræsset fra SportImport. Det lever fuldstændig op til vores forventninger.”
Prince Yoro / Y.O.G Management

Y.O.G Management leverer personlig træning, som giver deres medlemmer værktøjer og indsigt i hvordan de kan forbedre deres performance og nå deres personlige mål.

Medlemmerne er alt fra den professionelle atlet til den almene person, som gerne vil se gode resultater hos sig selv. Man bliver coachet og trænet i deres private fitnesscenter, som har de bedste træningsforhold. Y.O.G Managements fokus er at levere den bedste service, hvor du og dine behov bliver sat i fokus. Du får en unik og individuel træningsoplevelse i komfortable omgivelser.

Ønsker du mere information om Unlimited kunstgræsfliser og dets muligheder, så kontakt Christian Ravnkilde Andersen på tlf. 2123 2569 eller info@sportimport.dk.