Horsens Kommune vælger mobil kunstgræs løsning fra SportImport

Mobil kunstgræs løsning - Horsens Kommune

Horsens Kommune har netop fået leveret 240 m2 kunstgræs, som tages i brug allerede i den kommende weekend til arrangementet International Festival (13.-14. maj)

Horsens Kommune har valgt kunstgræsflisen Unlimited, som er en mobil kunstgræs løsning, og består af en gummiflise pålagt med naturtro kunstgræs. Flisen måler 98×98 cm, har indbygget dræn og en godkendt faldhøjde på 1,30 m. Flisen er lavet af ikke-brandbare materialer. Selve kunstgræsbelægningen er UV-bestandig og garanteres en holdbarhed på mindst 8 år.

Det unikke ved flisen er, at den kan monteres uden brug af lim eller tape, og at den kan flyttes efter behov – eller bruges som en permanent installation.

Kunstgræs - kunstgræsflise - kunstgræs flise 98x98 cm
Unlimited kunstgræsflise

SportImport forhandler Unlimited i Danmark på vegne af den hollandske producent Edel Grass, der har 30 års erfaring i kunstgræsløsninger og er FIFA-godkendt leverandør. Unlimited kan bruges til terrasser, altaner, haver, legepladser, sport, udstillinger og meget mere.

I SportImport er vi meget stolte over, at Horsens Kommune har valgt vores løsning.

Du kan læse mere om Unlimited her. Det er også muligt at bestille en prøvepakke med 3 små kunstgræsfliser her.

Ønsker du mere information om Unlimited kunstgræsflisen, så kontakt Christian Ravnkilde Andersen på tlf. 2123 2569 eller info@sportimport.dk.