Case – Unlimited kunstgræs: Horsens Kommune

Unlimited kunstgræs - Horsens Kommune

Horsens Kommune købte i maj måned 240 m2 Unlimited kunstgræs, som senest blev anvendt til et TV2 Charlie arrangement som Cityforeningen i Horsens stod for. Dagen efter blev kunstgræsfliserne anvendt som underlag til en fodboldbane opstillet på torvet ved Vor Frelsers Kirke.

Første gang Horsens Kommune anvendte kunstgræsfliserne, var det til arrangementet “Sports and Sparetime” på strøget i Horsens. På fliserne var der opstillet en oppustelig fodboldbane, som blev brugt til en lokal fodboldturnering.

Kunstgræs - Kunstgræsfliser anvendt som underlag til fodboldbane - Horsens Kommune
En oppustelige fodboldbane med kunstgræs-underlag.

“Vi ser kunstgræsfliserne anvendt til mange forskellige formål. Vi synes, fliserne udmærker sig ved at være nemme og hurtige at montere. Fordelen er også, at det er en “mobil” løsning, som vi kan flytte rundt på og anlægge der, hvor de skal bruges – og i den størrelse, vi har behov for,” udtaler Henrik Kock, Frititidskonsulent i Horsens Kommune.

Unlimited er en gummiflise på 98×98 cm belagt med kunstgræs

Flisen har indbygget dræn og kan samles uden brug af lim eller tape, ligesom infill ikke er nødvendigt. Kunstgræsset har et naturtro look og er UV-bestandig. Flisen har en godkendt faldhøjde på 1,30 m og lavet af ikke-brandbare materialer. Flisen kan tilpasses det ønskede mål ved at bruge en skarp hobbykniv.

Kunstgræs - Kunstgræsflise Unlimited 98x98 cm
Unlimited kunstgræs måler 98×98 cm (bxl) og 5,5 cm i højden. Vejer ca. 5 kg.

Udover anvendelse som underlag til fodboldbane bruges flisen til tagterrasser, altaner, haver, swimming pools, udstillinger, messer, fitness centre (bl.a. prowler-bane) og legepladser.

Ønsker du mere information om Unlimited kunstgræs, så kontakt Christian Ravnkilde Andersen på tlf. 2123 2569 eller info@sportimport.dk.