Handelsbetingelser

SportImport v/Tranberg & Dahl A/S
Brandmarksvej 6
4180 Sorø
CVR-nr.: 37383597
E-mail: info@sportimport.dk
Hjemmeside: sportimport.dk
Tlf.: +45 7766 1111

 

Køb
Du afgiver din bestilling på sportimport.dk, herunder indtastning af navn, adresse, e-mail og tlf. Du modtager en kopi af din bestilling på den e-mail adresse, du oplyser i forbindelse med bestillingen. Når du handler hos SportImport, accepterer du samtidig at modtage vores nyhedsbrev, som udsendes med jævne mellemrum. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet.

Faktura
Du modtager altid en faktura til den e-mail adresse, der er oplyst i forbindelse med bestillingen. Denne faktura bør du gemme i tilfælde af reklamation. Hvis du ønsker at få tilsendt et nyt eksemplar af fakturaen, er du altid velkommen til at kontakte os på info@sportimport.dk.

Pris
Prisen for den enkelte vare er angivet i danske kroner inkl. moms. Udgifter til levering er anført på vores hjemmeside eller vil fremgå af din bestilling. SportImport tager forbehold for prisfejl, opdateringsfejl og udsolgte varer. Hvis den bestilte vare er udsolgt, forbeholder vi os retten til at annullere din ordre – eller tilbyde dig en tilsvarende vare. Hvis dette sker, får du naturligvis besked på den e-mail adresse, du oplyste i forbindelse med bestillingen.

Betaling
Betaling for de bestilte varer kan foretages med:

  • Dankort
  • VISA
  • MasterCard
  • Maestro
  • MobilePay
  • Bankoverførsel
  • EAN-fakturering

Alle transaktioner med betalingskort og MobilePay sker via en krypteret (sikret) Internetforbindelse. Der er ingen gebyrer forbundet ved betaling med betalingskort eller MobilePay for dig som køber. Ved betaling med betalingskort eller MobilePay, hæves beløbet først, når varen er afsendt.

Levering
Vi leverer normalt direkte til døren eller pakkeshop indenfor 1-3 hverdage. Da enkelte produkter er på fjernlager, kan der forekomme en leveringstid på op til 7 hverdage. Er dette tilfældet, bliver du selvfølgelig orienteret om dette. Varerne leveres med GLS (til pakkeshop (nærmeste pakkeshop vælges i forbindelse med afslutningen af dit køb) eller erhvervsadresse). I særlige tilfælde leveres varerne med eller PostNord, Bring eller Danske Fragtmænd. Du modtager altid en sporingskode, så du kan følge forsendelsen af din bestilling.

Fuld returret
SportImport yder 30 dages fuld fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer. Fortryder du købet, har du 30 dage efter den dag, du modtog dine varer til at returnere varen. Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Varer der returneres må ikke være brugte eller beskadigede, og skal returneres i original emballage. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Vi modtager ikke returnerede varer sendt pr. efterkrav. Du bedes vedlægge information om dit navn, fakturanummer, og at du ønsker pengene tilbage, gerne skrevet på en kopi af fakturaen. Yderligere bedes du oplyse dit registreringsnummer og kontonummer, så vil beløbet blive tilbageført hurtigst muligt.

Du returnerer varen til:
SportImport v/Tranberg & Dahl A/S
Brandmarksvej 6
4180 Sorø

Forkert adresse eller ej afhentet pakke
Skriver du en forkert adresse eller undlader oplysninger, der gør at fragtleverandøren ikke kan levere din pakke, eller at du ikke afhenter den i pakkeshop/posthus inden for den angivne tid, så den bliver sendt retur til os, vil du komme til at betale for et ekspeditions- /fragtgebyr på 59 kr., hvis vi skal sende varen til dig igen.
Det er din pligt som kunde at tjekke og sikre dig at du har indtastet de korrekte oplysninger, så fragtleverandøren har mulighed for at aflevere din pakke.

Reklamation
SportImport yder 24 måneders reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende mangler der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.

Reklamation over fejl og mangler skal meddeles SportImport indenfor rimelig tid efter at fejlen eller manglen er opdaget eller burde være opdaget. I forbindelse med reklamationssager afholder SportImport returneringsomkostninger i rimeligt omfang. Returvarer bedes vedlagt information om dit navn, fakturanummer og hvad der er galt med varen. Varer der returneres med reklamation, bliver erstattet af en ny leverance indenfor 7 hverdage fra modtagelsen. Haves erstatningsvare ikke, vil købsbeløbet blive krediteret indenfor 7 hverdage.

Den defekte vare sendes til:
SportImport v/Tranberg & Dahl A/S
Brandmarksvej 6
4180 Sorø

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettes til info@sportimport.dk eller telefon: +45 7766 1111, inden den defekte vare returneres.

Bilæggelse af strid
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@sportimport.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til:
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, via www.forbrug.dk.

Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Har du øvrige spørgsmål vedr. disse handelsbetingelser kan du rette henvendelse til SportImport via e-mail info@sportimport.dk.

Persondatapolitik
For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos SportImport og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Ejeren af SportImport har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige hos SportImport er Allan Tranberg.

Vi opbevarer kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer kundeoplysninger krypteret. Oplysninger afgivet til SportImport videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Som registreret hos SportImport har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven, og henvendelse i forbindelse hermed rettes til SportImport via e-mail info@sportimport.dk.

Opdateret 20.10.2021